Wij willen jou ontmoeten

Veel dertigers zijn op zoek naar een authentiek geloof, maar worstelen met de manier waarop
ze dat vorm kunnen geven. Meet you in the field is ontstaan uit het verlangen om een plek te
creëren voor vrouwen die op zoek zijn naar open verhalen over geloven, de liefde en de
maatschappij. Waar je ook (en juist!) welkom bent als je meer twijfelt dan gelooft of als je je niet
meer thuis voelt in de kerk (maar God niet los kan laten).

Out beyond ideas

of wrongdoing

and rightdoing,

there is a field.

I’ll meet you there

Rumi

 

Wat is Meet you in the field?

De naam Meet you in the field komt uit een gedicht van de Perzische dichter Rumi. Dat veld staat voor een plek waar je andere vrouwen ontmoet die ook op zoek zijn naar zingeving op een manier die bij hen past en waar we, zonder vooroordelen en veroordeling, samen nadenken
over thema’s die ons raken.

Hier, online, inspireren we je met blogs en artikelen en willen we met jou in gesprek. Hit die reactiebutton dus! En volg onze social kanalen om op de hoogte te blijven en deel te nemen aan de community. Onze wekelijkse nieuwsbrief tipt je mooie docu’s, goeie boeken en interessante events. Daarnaast bieden we je (gratis) challenges, volgen er later te gekke online cursussen en zijn we dé plek om boekeninspiratie te vinden.

Join us!

Aan Meet you in the field werken veel mensen mee: Bloggers, journalisten en een kernteam. Over hen lees je hieronder meer. Wil je ook bijdragen? Dat vinden we mooi! Stuur dan een mail naar redactie@meetyouinthefield.nl 

Meet you in the field is onderdeel van Uitgeverij KokBoekencentrum. 

Meet the team

Jilke – Hoofdredacteur

Jilke Tanis is journalist. Is het liefst op vliegvelden waar niemand haar taal spreekt, houdt van spannende avonturen en zet haar boosheid over onrecht en ellende graag om in concrete acties. De afgelopen vier jaar werkte ze vanuit Ethiopië als reporter voor hulporganisaties vanuit crisisgebieden en vluchtelingenkampen.

Gerda – Redacteur

Gerda houdt van boeken. Ze werkt als literair vertaler en slijt haar dagen het liefst in de bibliotheek of de boekhandel. Het leven valt haar soms zwaar, maar dat maakt haar des te vastberadener om er elke dag het beste van te maken.

Mariska – Marketeer

Mariska is marketeer en geniet van de kleine dingen in het leven. Is nieuwsgierig naar de wereld om zich heen en zet vraagtekens. Waarom doen we wat we doen? 

Content creator

Wordt ingevuld.

Eline – Projectleider

Ondernemer, bedenker van concepten, auteur, houdt van rood, stippen, goede gesprekken over het #notsoperfect leven. Zou in de wereld graag meer gelijkwaardigheid zien en minder onderdrukking. Leeft voluit, met vallen en opstaan. 

Maaike – Uitgever

Maaike Hoogendoorn is uitgever van voornamelijk romans, maar nu ook van Meet You in the Field. Het is haar missie om krachtige stemmen zoals die van Rachel Held Evans een podium te geven.