Zonder zoetheid: eindelijk een realistisch gebedenboek voor moeders

Het moederschap is mooi en uniek, maar bij tijden ook gewoon heel erg zwaar, vermoeiend en saaaaaai. Bunmi Laditan schreef een gebedenboek voor moeders met rauwe, eerlijke gebeden over situaties die elke moeder zal herkennen, maar niet altijd weet te verwoorden.

Het is fantastisch om een kind op te voeden en te vullen met liefde. Maar laten we eerlijk zijn: het is ook ongelooflijk moeilijk. De zorg voor kinderen put ons geduld uit, laat onze hersenen overuren draaien en zuigt onze energie weg. Maar toch pakken we elke nieuwe dag de taak weer op. Gewoon omdat ze nu eenmaal van ons zijn en we van hen houden.

Bidden in plaats van bingen

Voordat Bunmi Laditan christen werd, ging ze de stress die het moederschap haar gaf te lijf met wijn en slechte tv-series. Tegenwoordig bidt ze. Zo’n beetje de hele dag. In Zegen deze chaos deelt ze haar eerlijke, rauwe en soms heel humoristische gebeden, in de hoop anderen te inspireren. Het resultaat is een mooi boek waarin elke moeder zich zal herkennen. Ze verwondert zich niet alleen over God als vader van miljoenen kinderen, maar vraagt ook om bescherming, engelengeduld, hulp bij het opvoeden van moeilijke peuters en chagrijnige tieners en geeft geheugensteuntjes voor moeilijke tijden. Zegen deze chaos is niet alleen een leuk cadeauboek voor vriendinnen die net bevallen zijn, maar ook prima geschikt als moederdagcadeau of presentje voor jezelf.

Jilke Tanis

Jilke Tanis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees hier ook:

Hoe duur is jouw menstruatie?

Menstrueren is niet bepaald gratis. Sterker nog, de NOS ontwikkelde afgelopen jaar zelfs een tool om uit te rekenen hoeveel geld je in je leven ongeveer kwijt bent aan menstuatiekosten.

Blijf op de hoogte

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl