Loop mee met de Nacht van de Vluchteling

Met al het nieuws over de oorlog aan onze eigen grenzen, zouden we bijna vergeten dat wereldwijd meer dan 80 miljoen mensen op de vlucht zijn. Wij willen ons steentje bijdragen om aandacht te vragen voor hun lot en lopen in de nacht van 18 op 19 juni mee met de Nacht van de Vluchteling. Loop je met ons mee?

Het idee: ons team loopt in de avond/nacht van 18 op 19 juni met iedereen die daar zin in heeft 20 kilometer door Utrecht om samen zoveel mogelijk geld op te halen voor acute noodhulp en op een positieve manier aandacht te vragen voor mensen die op de vlucht zijn voor oorlog en geweld.

Er kan slechts een beperkt aantal deelnemers aan de Nacht meedoen, dus horen we graag snel of jij met ons mee loopt. Schrijf je in en wij voegen je toe aan onze Whatsapp-groep waarin we alle details bespreken.

De avondroute begint om 19:00 en duurt zo’n vier uur. 

Meld je aan!

Je kunt je hier aanmelden door een mailtje naar ons te sturen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees hier ook:

‘Een zwangerschap kan om meerdere redenen ongewenst zijn’

Sinds bekend is dat het Amerikaanse Hooggerechtshof het federale recht op abortus mogelijk wil afschaffen, zie ik mijn Instafeed ontploffen. Voor- én tegenstanders van abortus lijken wel steeds feller te worden in hun standpunten. En dat zet me aan het denken: hoe sta ik zelf eigenlijk in deze discussie? En in hoeverre spelen de normen en waarden die ik mijn christelijke opvoeding meekreeg daarin nog een rol?

Om niet te vergeten: ‘this girl is on fire’

Gister in de auto met de radio hard. Alicia Keys zingt: “This girl is on fire, this girl is on fire.” Ik doe mee, lekker hard, en trommelend op m’n stuur: “Looks like a girl, but she’s a flame!”

Plasticvrije alternatieven – tips en tricks

We schreven het eerder al: de dreigende berichten over klimaatverandering kunnen verlammend werken. Hoe kan jij nog je steentje bijdragen? Waar moet je dan beginnen? Het is dan fijn om in oplossingen en praktische handvatten te denken. Te beginnen bij het begin: wat kan jij in jouw eigen leven veranderen? Hanne-Maria, volger van Meet you in the field, denkt na over plasticvrije alternatieven: ‘Al leven wij beslist niet plasticvrij, we proberen wel te investeren in plasticvrije alternatieven.’ In deze blog zetten we haar tips op een rijtje.