5 prachtige paasliederen

Bij deze tekst moest ik denken aan bij het zingen van aanbiddingsliederen. Het helpt mij om God te aanbidden en te prijzen. Soms kan ik de woorden niet vinden om te bidden. Dan helpt het om een prachtig lied op te zetten.

Ik vond vijf prachtige liederen voor Pasen. Want hoe vind je de juiste woorden om Hem te bedanken voor zijn grote offer. En dan zit je achter je bureautje, alleen op zolder te huilen tijdens de prachtige nummers!

Ik hoop dat je net zo geraakt zal zijn als ik.

1. Jezus Overwinnaar – Mozaiek038

2. Sela – Agnus Dei

3. Ik zie het kruis – Reyer

4. At the Cross – Chris Tomlin

5. Zegekroon – opwekking 764 / Reyer

Marjolein Feenstra

Marjolein Feenstra

1 gedachte over “5 prachtige paasliederen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees hier ook:

Vier alternatieven voor Black Friday (die uiteindelijk veel goedkoper zijn)

De maand november is nog maar nauwelijks begonnen of de eerste campagnes vliegen je al om de oren: ‘Be prepared! Straks is het Black Friday! Welke items ga jij met megaveel korting scoren?’ Het klinkt aantrekkelijk, zo’n Black Friday. Want wie wil er nou niet shoppen tegen bijzonder lage prijzen? Zeker nu de decembermaand voor de deur staat en je nog tientallen sinterklaas-  en kerstaankopen moet doen. Maar begint jouw geweten niet ook altijd een beetje te knagen als je je winkelmandje vol spullen gooit? Want hoe duurzaam is het eigenlijk, zo’n Black Friday? En dat in een wereld waarin het vrijwel onmogelijk lijkt om de klimaatdoelen te halen?

Waarom de misstanden bij DWDD symbool staan voor een veel groter probleem

‘Wij wisten dat als presentatoren onder druk staan, het moeilijk voor ze is om zich altijd goed te gedragen,’ was het excuus van BNN-VARA toen de misstanden bij De Wereld Draait Door bekend werden. Dat het juist die extreme druk is die ervoor zorgt dat er zoveel grensoverschrijdend gedrag plaatsvindt op veel redacties van grote televisieprogramma’s, daar hoor je niemand over. Nee, het gedrag van Matthijs van Nieuwkerk kan en mag niet zomaar worden goedgepraat. Maar, vraag ik me af, wie of wat zorgde er dan voor dat hij zo onder druk kwam te staan? Zijn de hoge kwaliteitseisen die in de televisiewereld worden gesteld geen onderdeel van een veel groter probleem?  

Blijf op de hoogte

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl