Boost je seksleven met deze 5 (verrassende) slaapkamer-items

In dit blog geef ik je vijf verassende tips over items die niet in je slaapkamer mogen ontbreken en een boost kunnen geven aan je seks- en liefdesleven. De tekst is gericht op stellen, maar als je single bent, kun je er zeker ook wat tips uithalen.

Voor ik je vertel wat er niet mag ontbreken, eerst even een tip over een item dat je vooral niet in de slaapkamer moet halen. En dat is een televisie. Uit onderzoek blijkt namelijk dat stellen die een tv in de slaapkamer hebben, minder seks hebben. Dus weg met dat ding!

Tip 1: Sekskussen (positiekussen)

Een speciaal sekskussen (ook wel liefdeskussen of positiekussen genoemd) geeft je meer mogelijkheden voor verschillende standjes en verhoogt het comfort tijdens de seks. Ik vind eigenlijk dat iedereen een sekskussen in de slaapkamer zou moeten hebben. Het leuke van dit item is dat het je stimuleert om samen te ontdekken wat je er allemaal mee kan en wat voor jullie fijn is.

Geen ‘kussen’ maar wel handig: Naast de verschillende liefdeskussens verkopen we ook een speciale ‘seksdeken’. Dit sekslaken heeft twee verschillende zijden met tussenin een watervaste tussenlaag. Daarmee is het de perfecte bescherming voor je bed, bank, tapijt, vloer, tafel, auto, caravan, enz. tijdens de seks – thuis of onderweg! Geen zorgen meer over vlekken (glijmiddel, massageolie, lichaamsvloeistoffen, etc.)!

Tip 2: Kusbare olie

Deze intieme olie is likbaar, echt waar! Een leuk product als je van zoenen of orale seks houdt. De olie heeft een verwarmend effect als je er zachtjes op blaast en smaakt heerlijk. Het product heeft geen chemische conserveringsmiddelen, bestaat uit slechts 4 ingrediënten, is vegan, niet getest op dieren en wordt geproduceerd in Nederland en is een van onze bestsellers. De olie is niet alleen om te zoenen maar kan veilig op alle erogene zones op jouw lichaam gebruikt worden. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want dit product kost slechts € 4,95.

Tip 3: Luxe, zijdezacht glijmiddel van Pjur

Waarschijnlijk denk je ‘glijmiddel, dat ken ik al. Wat is daar verrassend aan?’. Nou dit luxe glijmiddel van Pjur is echt een andere categorie dan het eigen merk dat je bij de drogist om de hoek koopt. Pjur is een toonaangevend merk op het gebied van intieme verzorging. Al meer dan 25 jaar ontwikkelt ze hoogwaardige glijmiddelen, massageoliën en andere intieme producten van de hoogste kwaliteit. Glijmiddel van Pjur wordt daarom ook door de meeste seksuologen aanbevolen. Glijmiddel is een product wat je zeker niet altijd hoeft te gebruiken, je lichaam maakt normaalgesproken voldoende vocht aan als je goed tijd besteed aan voorspel. Maar soms kan het toch prettig zijn, bij een vluggertje bijvoorbeeld, om een glijmiddel in de buurt te hebben. En glijmiddel hoeft niet altijd bij penetratie gebruikt te worden. Geef bijvoorbeeld eens een sensuele intieme massage, waarbij je de vulva of penis van je partner streelt en masseert met dit zijdezachte glijmiddel.

Tip 4: Massagekaars

Er is geen grotere ‘moodkiller’ dan een koude plens massageolie op je rug te krijgen tijdens het voorspel. Ben je het hier helemaal mee eens, dan is een massagekaars zeker iets wat je een keer moet proberen. Massagekaarsen bestaan, anders dan gewone kaarsen, uit een mix van sojawas, boters (shea butter) en verzorgende oliën. De sojawas die wordt gebruikt voor massagekaarsen heeft doorgaans een smeltpunt van circa 45c (graden). Dit zorgt ervoor dat de gesmolten olie die ontstaat na het aansteken veilig op de huid kan worden aangebracht. De kaars zit in een glazen houder dus misstaat niet op je nachtkastje. En wanneer je de kaars aansteekt dan verspreidt deze al een heerlijke geur in je slaapkamer.

Tip 5: Lorals latex onderbroekje voor orale seks

Ik weet vrijwel zeker dat je dit product nog niet kent. We zijn namelijk het eerste bedrijf in Nederland (België en Duitsland) wat dit latex broekje verkoopt. Lorals zijn zijdezachte latex onderbroekjes die alle vormen van orale seks toegankelijk maken. Waar de een zonder gêne, schaamte en reservering met zijn of haar tong het lichaam van de ander verkent, ervaren anderen (soms) een drempel. Waar dit vandaan komt? Misschien twijfel je wel of je ‘schoon’ genoeg bent van onder, of ben je (nog een beetje) ongesteld, heb je net gesport en ben je nog bezweet, ben je onzeker over je lichaam, beharing of andere dingen. Maar het kan ook zijn dat je even geen zin hebt in die prikkende baard van je partner tussen je benen. Voor al deze dingen is er nu één oplossing: LORALS! En eigenlijk is het heel lastig om in woorden uit te leggen wat dit product zo uniek maakt. Klik vooral even op de link voor plaatjes en een gedetailleerde uitleg.

Natuurlijk zijn er nog veel meer producten in onze webshop te vinden en zijn de toys voor mannen en vrouwen nog niet eens benoemd in deze blog. Maar ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer tips en inspiratie? Neem dan vooral een kijkje op mijn webshop www.intimitijd.nl! En als jij nog een tip voor mij hebt laat dan vooral een berichtje achter!

_____________
Els blogt voor Meet you in the field over de slaapkamerissues die dertigers bezighouden. Daarnaast werkt ze voor de Christelijke Hogeschool Ede en runt ze haar eigen webshop: Intimitijd.nl.

Els Gouman

Els Gouman

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees hier ook:

Het gevecht

Stille tranen lopen over zijn wangen en zijn pijn is voelbaar. Zonder dat ik ook nog maar iets over zijn verhaal weet, voel ik met hem mee.

Schaamte

Schaamte is een emotie die we als mens allemaal kennen en schaamte is een van de meest onderschatte emoties.

Meet you recenseert: Ieder moment heilig

Nog niet zolang geleden kreeg ik het boek ‘Ieder moment heilig’ in handen. Sinds ik meer lees over wat gebeden voor anderen betekenen, ontstond er in mij een zoektocht naar iets wat vergelijkbaar is met het Common Book of Prayer. En nu ís er een boek wat hierop lijkt, in het Nederlands uitgegeven! Dit boek is er voor iedereen die verlangt naar meer van God.

Blijf op de hoogte

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl