10 mooiste bijbelverzen en quotes

God is een veilige schuilplaats

Mijn genade is genoeg

God ziet jou!

Houd vol

 

Elke goede gave

De Heere is mijn kracht

U heeft de hoogste plaats

Alles is mogelijk

U bent mijn God

Wie kan tegen ons zijn?

Volg jij ons al op Facebook?


Meer inspiratie nodig? Lees dan het PUUR! Magazine

Kom eens uit je hoofd, hoe vaak hoor je dat niet? En het is waar dat we vaak vastzitten in nadenken, terwijl het juist zo goed kan werken om gewoon te doen. PUUR! magazine zet dit voorjaar de schouders eronder en steekt de handen in de klei. Met extra veel DIY, ideeën voor uitstapjes en praktische tips om (een deel van) je leven te verbouwen. Dat mag best wat voeten in de aarde hebben, als het resultaat ernaar is! Bij het PUUR! magazine zit de roman ‘De kleur van de zon’van Ina van der Beek meegeseald als bookazine.

Bestel het tijdschrift gemakkelijk via boekenwereld.com

 
 
 
 


Parelduiken van Marga Haas bevat 52 korte overwegingen – een voor elke week op het ritme van het jaar. De auteur presenteert oude bijbelteksten zo fris en sprankelend dat ze mensen van nu op een nieuwe manier aanspreken. Ze laat zich daarbij inspireren door meditatie, de christelijke mystieken en de deuken en barsten die zij in haar eigen leven opliep. De overwegingen geven stof tot nadenken en vragen erom herlezen te worden.

Puur Vandaag

Puur Vandaag

2 gedachten over “10 mooiste bijbelverzen en quotes”

  1. Het lied ; “hou vol” is voor mij sinds vorig jaar altijd verbonden met de vroeggeboorte van ons overleden kleinkind. Ook op dit moment is het voor ons reëel want door een aanstaande operatie kan mijn man straks een tijdje niet werken. En dat is als ZZP-er best wel een ‘probleem’. Geen werk geen inkomsten. Toch weten we allebei dat God er ook bij is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees hier ook:

De mythe van het maagdenvlies

Over seks doen regelmatig verkeerde ideeën de ronde. Helaas worden deze onjuiste ‘waarheden’ nog steeds doorverteld aan de volgende generatie. Eén hardnekkige mythe wil ik in deze blog onder de aandacht brengen, namelijk die over het ‘maagdenvlies’.

Annemieke vraagt zich af: kan die kerk niet gewoon een tijdje dicht?

De kerk en ik is een lang verhaal. Ik groeide op in een streng reformatorisch stadje, ging naar een reformatorische basisschool en reformatorisch voortgezet onderwijs. Op maandagavond naar de catechisatie, op vrijdagavond naar de bijeenkomst van de jeugdvereniging. En op zondag twee keer naar de kerk.

Blijf op de hoogte

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl