10 mooiste bijbelverzen en quotes

God is een veilige schuilplaats

Mijn genade is genoeg

God ziet jou!

Houd vol

 

Elke goede gave

De Heere is mijn kracht

U heeft de hoogste plaats

Alles is mogelijk

U bent mijn God

Wie kan tegen ons zijn?

Volg jij ons al op Facebook?


Meer inspiratie nodig? Lees dan het PUUR! Magazine

Kom eens uit je hoofd, hoe vaak hoor je dat niet? En het is waar dat we vaak vastzitten in nadenken, terwijl het juist zo goed kan werken om gewoon te doen. PUUR! magazine zet dit voorjaar de schouders eronder en steekt de handen in de klei. Met extra veel DIY, ideeën voor uitstapjes en praktische tips om (een deel van) je leven te verbouwen. Dat mag best wat voeten in de aarde hebben, als het resultaat ernaar is! Bij het PUUR! magazine zit de roman ‘De kleur van de zon’van Ina van der Beek meegeseald als bookazine.

Bestel het tijdschrift gemakkelijk via boekenwereld.com

 
 
 
 


Parelduiken van Marga Haas bevat 52 korte overwegingen – een voor elke week op het ritme van het jaar. De auteur presenteert oude bijbelteksten zo fris en sprankelend dat ze mensen van nu op een nieuwe manier aanspreken. Ze laat zich daarbij inspireren door meditatie, de christelijke mystieken en de deuken en barsten die zij in haar eigen leven opliep. De overwegingen geven stof tot nadenken en vragen erom herlezen te worden.

Puur Vandaag

Puur Vandaag

2 gedachten over “10 mooiste bijbelverzen en quotes”

  1. Het lied ; “hou vol” is voor mij sinds vorig jaar altijd verbonden met de vroeggeboorte van ons overleden kleinkind. Ook op dit moment is het voor ons reëel want door een aanstaande operatie kan mijn man straks een tijdje niet werken. En dat is als ZZP-er best wel een ‘probleem’. Geen werk geen inkomsten. Toch weten we allebei dat God er ook bij is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees hier ook:

Het gevecht

Stille tranen lopen over zijn wangen en zijn pijn is voelbaar. Zonder dat ik ook nog maar iets over zijn verhaal weet, voel ik met hem mee.

Schaamte

Schaamte is een emotie die we als mens allemaal kennen en schaamte is een van de meest onderschatte emoties.

Meet you recenseert: Ieder moment heilig

Nog niet zolang geleden kreeg ik het boek ‘Ieder moment heilig’ in handen. Sinds ik meer lees over wat gebeden voor anderen betekenen, ontstond er in mij een zoektocht naar iets wat vergelijkbaar is met het Common Book of Prayer. En nu ís er een boek wat hierop lijkt, in het Nederlands uitgegeven! Dit boek is er voor iedereen die verlangt naar meer van God.

Blijf op de hoogte

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl