De 10 mooiste bureaubladachtergronden

Wanneer je ’s ochtends de werkcomputer opstart, is het wel zo fijn om geïnspireerd te beginnen aan het werk. Daarom is het niet alleen leuk, maar ook handig om een goed bureaubladachtergrond in te stellen. 

Het leukste is het natuurlijk om familieleden, vrienden, huisdieren of idolen als achtergrond te hebben. Maar het is niet altijd even professioneel.

Daarom hebben wij voor jou de 10 mooiste achtergronden op een rijtje gezet. Kijk ook nog eens bij onze mooiste telefoonwallpapers.

1. Bloemetjes

bureaubladachtergrond bloemetjes


Kom je er even niet meer uit? Staar dan naar jouw nieuwe bureaubladachtergrond en beeld je in dat je in een grasveld vol met bloemetjes ligt. Na enkele seconden ben je genoeg tot rust gekomen en kun je weer verder met waar je mee bezig was.

2. Vakantie

bureaubladachtergrond vakantie


Denk terug aan de vorige vakantie of juist aan de aankomende vakantie. Neem een afbeelding dat je hier aan doet denken. Van alleen al de gedachte van vakantie word je meestal rustiger. 

3. Motivatie

bureaubladachtergrond motivatie


Wil je meer motivatie ontvangen zodat je dat vervelende klusje nu eindelijk wel gaat afmaken? Kies dan voor een achtergrond met een motiverende quote of zin. 

4. Inspiratie

bureaubladachtergrond inspiratie


Een subtiele achtergrond die jou toch inspireert om iets te gaan creëren. 

5. Romantisch

brief


Zwijmel even weg bij de meest romantische plaatjes. 

6. Muren

muren


Wil je een wat rustig-ogende achtergrond? Kies dan voor de bakstenen. Je kunt zelfs voor een zwart-witte variant kiezen als je de kleuren te druk vindt ogen.

7. Parken

bomen


Stel en plaatje van het mooie park waar je vrijwel elke middag gaat lunchen in als achtergrond. Zo zul je nooit vergeten om ook echt te gaan lunchen 

8. Voor de reizigers

landkaart


Droom je stiekem weg van al die landen die je nog kunt gaan bezoeken? Kies dan voor een inspirerende achtergrond met als kenmerk ‘reizen’. 

9. Rustgevende zee

zee


Laat de golven je kalmeren.

10. Classic

classic


Wanneer je weinig tijd hebt om een achtergrond op te zoeken of wanneer je alles wel prima vindt, kun je altijd nog kiezen voor de classic Windows of Apple achtergronden. Ook deze zijn rustgevend, mooi en inspirerend. Helaas zijn ze wat minder origineel. 


In zijn eerste boek ‘Allen voor Eén’ bepleit Joël Boertjens dat vrouwen meer ruimte krijgen om in de kerk hun gaven op alle niveaus in te zetten. Zijn boek brengt verdieping in een discussie die steeds meer tot een daadwerkelijke koerswijziging leidt: meer vrouwen in leidinggevend functies. In veel kerken waarin de Bijbel autoriteit heeft als Gods Woord is er nog te weinig ruimte voor participatie van vrouwen in leiderschap. Hiermee mist de kerk unieke krachtige gaven die God ter beschikking heeft gesteld voor zijn missie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

1 gedachte over “De 10 mooiste bureaubladachtergronden”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees hier ook:

Zou Jezus een optreden cancelen vanwege een homoseksuele dominee?

WWJD, What would Jesus do? Ik herinner me nog de felgekleurde armbandjes waarmee ik in mijn tienertijd rondliep. Wat zou Jezus doen? Het was een actuele vraag wanneer ik weer eens op een kruispunt in mijn leven stond: wat zou Jezus nu doen? De armbandjes verdwenen na een tijdje in de la, de term WWJD raakte langzaam ‘uit’. En zelf ontdekte ik dat het eigenlijk niet eens zo’n heel moeilijke vraag was, waar ik ook niet dagelijks aan herinnerd hoefde te worden. Wat Jezus deed sprak voor zichzelf: radicaal liefhebben. Zonder voorbehoud. Toch was het deze vraag die mij te binnenschoot toen ik afgelopen week het nieuws las dat de christelijke band InSalvation hun optreden besloot af te zeggen vanwege een samenwerking met een homoseksuele dominee. Wat zou Jezus hebben gedaan? Het antwoord mag je zelf invullen.

5 x tips voor een geslaagde retraite

Elk jaar gaat Dorina er een paar dagen tussenuit. Alleen. Ze laat dan haar gezin en haar werk achter zich, om weer even tot zichzelf te komen. Als het aan haar ligt, zou elke vrouw zo af en toe op zo’n miniretraite moeten gaan. Maar hoe doe je dat concreet als het leven om je heen maar doordendert en je nooit een vrij plekje in je agenda vindt? Ze deelt hieronder vijf tips die haar goed hebben geholpen.