De 10 mooiste bureaubladachtergronden

Wanneer je ’s ochtends de werkcomputer opstart, is het wel zo fijn om geïnspireerd te beginnen aan het werk. Daarom is het niet alleen leuk, maar ook handig om een goed bureaubladachtergrond in te stellen. 

Het leukste is het natuurlijk om familieleden, vrienden, huisdieren of idolen als achtergrond te hebben. Maar het is niet altijd even professioneel.

Daarom hebben wij voor jou de 10 mooiste achtergronden op een rijtje gezet. Kijk ook nog eens bij onze mooiste telefoonwallpapers.

1. Bloemetjes

bureaubladachtergrond bloemetjes


Kom je er even niet meer uit? Staar dan naar jouw nieuwe bureaubladachtergrond en beeld je in dat je in een grasveld vol met bloemetjes ligt. Na enkele seconden ben je genoeg tot rust gekomen en kun je weer verder met waar je mee bezig was.

2. Vakantie

bureaubladachtergrond vakantie


Denk terug aan de vorige vakantie of juist aan de aankomende vakantie. Neem een afbeelding dat je hier aan doet denken. Van alleen al de gedachte van vakantie word je meestal rustiger. 

3. Motivatie

bureaubladachtergrond motivatie


Wil je meer motivatie ontvangen zodat je dat vervelende klusje nu eindelijk wel gaat afmaken? Kies dan voor een achtergrond met een motiverende quote of zin. 

4. Inspiratie

bureaubladachtergrond inspiratie


Een subtiele achtergrond die jou toch inspireert om iets te gaan creëren. 

5. Romantisch

brief


Zwijmel even weg bij de meest romantische plaatjes. 

6. Muren

muren


Wil je een wat rustig-ogende achtergrond? Kies dan voor de bakstenen. Je kunt zelfs voor een zwart-witte variant kiezen als je de kleuren te druk vindt ogen.

7. Parken

bomen


Stel en plaatje van het mooie park waar je vrijwel elke middag gaat lunchen in als achtergrond. Zo zul je nooit vergeten om ook echt te gaan lunchen 

8. Voor de reizigers

landkaart


Droom je stiekem weg van al die landen die je nog kunt gaan bezoeken? Kies dan voor een inspirerende achtergrond met als kenmerk ‘reizen’. 

9. Rustgevende zee

zee


Laat de golven je kalmeren.

10. Classic

classic


Wanneer je weinig tijd hebt om een achtergrond op te zoeken of wanneer je alles wel prima vindt, kun je altijd nog kiezen voor de classic Windows of Apple achtergronden. Ook deze zijn rustgevend, mooi en inspirerend. Helaas zijn ze wat minder origineel. 


In zijn eerste boek ‘Allen voor Eén’ bepleit Joël Boertjens dat vrouwen meer ruimte krijgen om in de kerk hun gaven op alle niveaus in te zetten. Zijn boek brengt verdieping in een discussie die steeds meer tot een daadwerkelijke koerswijziging leidt: meer vrouwen in leidinggevend functies. In veel kerken waarin de Bijbel autoriteit heeft als Gods Woord is er nog te weinig ruimte voor participatie van vrouwen in leiderschap. Hiermee mist de kerk unieke krachtige gaven die God ter beschikking heeft gesteld voor zijn missie.

Puur Vandaag

Puur Vandaag

1 gedachte over “De 10 mooiste bureaubladachtergronden”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees hier ook:

Het gevecht

Stille tranen lopen over zijn wangen en zijn pijn is voelbaar. Zonder dat ik ook nog maar iets over zijn verhaal weet, voel ik met hem mee.

Schaamte

Schaamte is een emotie die we als mens allemaal kennen en schaamte is een van de meest onderschatte emoties.

Meet you recenseert: Ieder moment heilig

Nog niet zolang geleden kreeg ik het boek ‘Ieder moment heilig’ in handen. Sinds ik meer lees over wat gebeden voor anderen betekenen, ontstond er in mij een zoektocht naar iets wat vergelijkbaar is met het Common Book of Prayer. En nu ís er een boek wat hierop lijkt, in het Nederlands uitgegeven! Dit boek is er voor iedereen die verlangt naar meer van God.

Blijf op de hoogte

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl