Deze boeken nemen wij mee in onze koffer

lezende vrouw

Onze uitgever Maaike reist deze zomer met haar man en kinderen naar een Franse camping. Deze boeken heeft ze op haar leeslijst staan. 

4000 weken
Zoveel weken heeft een mens gemiddeld voor ze sterft. Klinkt deprimerend, maar nadenken over hoe je die weken inricht is juist heel bevrijdend, leert dit interessante boek. En bevrijding van dagelijkse stress is waar het op vakantie om draait!
€ 21,50
De evenwichtskunstenaar
Het aangrijpende, hoopvolle en goed geschreven verhaal van Femke Krijger die het syndroom van Usher heeft en langzaam haar zicht en gehoor – en daarmee haar leven als jurist, echtgenote en moeder verliest. Een van de beste boeken over hoe je evenwicht vindt als je leven uit balans raakt.
€ 20,99
Sensibel
Over de geschiedenis en de grenzen van de menselijke gevoeligheid. “In hoeverre kunnen we redelijkerwijs van anderen verwachten dat ze rekening houden met onze gevoelens? Actueel en interessant onderwerp.” In eye-opening read voor op vakantie.
€ 20,99
Rusteloze grond
De volwassen tweeling Jeanie en Julius leiden een afgezonderd, armoedig, maar vredig leven totdat hun moeder sterft, en hun wereld ineenstort. Een roman die vragen oproept over hoe we omgaan met mensen die tussen wal en schip vallen.
€ 22,99

 

De Mitsukoshi Troostbaby Company
“Toen het net uit was heb ik hem hier een keer over horen vertellen en ik was meteen geïntrigeerd. En anders wel door de flaptekst: een aangrijpende mix van memoires, robotverhaal, tijdreisverhaal en alternate history over verlies, schuld en ouderschap. Daar word je toch nieuwsgierig van?”
€ 26,99
Een oneindig land
“Een literaire roman over het lot van Colombiaanse migranten in de VS en fantastisch geschreven. Hij begint met ‘Het was haar idee om de non vast te binden.’ Heerlijk als zo’n eerste zin je meteen het verhaal intrekt.”
€ 21,99
Leven en laten leven
Een boek over abortus. “Ik blijf dit een vreselijk lastig onderwerp vinden, en daarom vind ik het des te belangrijker om verschillende perspectieven te lezen.” Een van de meest prikkelende boeken van het afgelopen jaar.
€ 16,99

Wij zijn benieuwd naar jouw favoriete boeken van deze zomer! Welk boek moeten wij volgens jou aan ons lijstje toevoegen?

Meer over boeken

Jilke Tanis

Jilke Tanis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees hier ook:

Het gevecht

Stille tranen lopen over zijn wangen en zijn pijn is voelbaar. Zonder dat ik ook nog maar iets over zijn verhaal weet, voel ik met hem mee.

Schaamte

Schaamte is een emotie die we als mens allemaal kennen en schaamte is een van de meest onderschatte emoties.

Meet you recenseert: Ieder moment heilig

Nog niet zolang geleden kreeg ik het boek ‘Ieder moment heilig’ in handen. Sinds ik meer lees over wat gebeden voor anderen betekenen, ontstond er in mij een zoektocht naar iets wat vergelijkbaar is met het Common Book of Prayer. En nu ís er een boek wat hierop lijkt, in het Nederlands uitgegeven! Dit boek is er voor iedereen die verlangt naar meer van God.

Blijf op de hoogte

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl